Over ons

groep-2
Herman Herberts

tel: 06-54305750
mail: h.herberts@herbertsgroep.nl

Mark Herberts
tel: 06-44566449
mail: m.herberts@herbertsgroep.nl

Helmiek van Zwam
tel: 06-50641495
mail: h.vanzwam@herbertsgroep.nl

Hanneke van Dijk
tel: 06-45624001
mail: h.vandijk@herbertsgroep.nl

 

 

Jubileum

Ter gelegenheid van ons 12 1/2 jarig jubileum in 2010 hebben een verjaardagskalender uitgebracht. Wij hebben 12 van onze relaties gevraagd een getalenteerde sporter voor te stellen die hierop is afgebeeld. Dit heeft geleid tot een mooi overzicht van jonge mensen in verschillende sporten. Deze kalender kunt u bij ons opvragen. Een versie in pdf formaat kunt u hier downloaden

Deze kalender is aan onze relaties en de sporters aangeboden tijdens een feestelijke avond in het businesshome van FC Oss. Een korte impressie van deze avond kunt u hieronder bekijken.

Mark Herberts

heeft met zijn opleiding personeel en arbeid de ideale achtergrond als adviseur voor de werving en selectie van personeel. Hij heeft ervaring als leidinggevende in commerciële functies en weet daardoor uitstekend wat werkgevers van hun medewerkers verlangen.

profiel

Hanneke van Dijk

is als juriste gespecialiseerd in arbeidsrecht en uitstekend thuis in arbeids-voorwaardenbeleid. Zij richt zich op het begeleiden van werkgevers bij het opzetten en toepassen van een modern integraal personeelsbeleid, het ontwikkelen van de daarvoor benodigde instrumenten en het daarop coachen van de leidinggevenden.

profiel

Herman Herberts

is een echte procesmanager, sterk in het implementeren en verankeren van procedures en werkprocessen met voortdurend oog voor het bedrijfseconomische rendement. Als sparringpartner voor eindverantwoordelijke, staat hij hen bij met zijn enorme expertise op het gebied van bedrijfsvoering en de relatie daarvan met personeelsbeleid. Herman is lid van de orde van organisatieadviseurs.

profiel

Helmiek Herberts – van Zwam

houdt zich als arbeids- en organisatiepsycholoog bezig met het afnemen van psychologische onderzoeken en coaching van leidinggevenden en vastgelopen medewerkers. Daarnaast geeft zij trainingen, die gericht zijn op een beter functioneren van een team door het trainen van groepen leidinggevenden of door middel van de training teamwork. Helmiek is lid van het NIP, het Nederlands Instituut van psychologen.

 

profiel