Naar hoofdinhoud
Al meer dan 26 jaar ervaring

de Herbertsgroep

Sinds 1997

De Herbertsgroep begeleidt bedrijven en organisaties, in hun groei op individueel-, team- en organisatieniveau.

Kom in contact
 • Hanneke van Dijk

  jurist en bedrijfskundige
  0645624001

  Hanneke van Dijk

  Is als bedrijfskundige zeer ervaren in het uitvoeren van projecten. Zij richt zich op het begeleiden van werkgevers bij het implementeren van noodzakelijke aanpassingen in de organisatie en bedrijfsvoering en bij het opzetten en toepassen van een modern integraal personeelsbeleid.

 • Herman Herberts

  Organisatieadviseur
  0654305750

  Herman Herberts

  Is een ervaren procesmanager, sterk in het implementeren en verankeren van procedures en werkprocessen met voortdurend oog voor het bedrijfseconomisch rendement

 • Helmiek Herberts

  Arbeids- en organisatiepsycholoog
  0650641495
  Arbeids- en organisatiepsycholoog

  Drs. Helmiek Herberts

  Als arbeids- en organisatiepsycholoog is zij gespecialiseerd in gedrag van medewerkers en teams op het werk. Mensen helpen zich verder te ontwikkelen, beter in het werkzame leven te staan. Teams laten ontwikkelen zodat er een hoog rendement ontstaat.

  Helmiek is lid van het NIP, het Nederlands Instituut van psychologen.

Waar wij voor staan

Wij luisteren naar de vraag maar ook naar wat er niet gezegd wordt. We vullen aan en begeleiden tot waar het nodig is. We ondersteunen totdat het klaar is en geven voldoende handvatten mee om zelf verder te gaan.

Vertrouwen

Onze klanten vertrouwen ons hun belangrijkste bezit toe, hun bedrijfsvoering, organisatie, teams en medewerkers. Wij geven dat vertrouwen terug door zeer zorgvuldig daarmee om te gaan en te zorgen dat het goed komt.

Expertise

Onze expertise is in de afgelopen 26 jaar alleen maar toegenomen. Door ervaring, aanvullende opleidingen en het leren van onze klanten. Daarom staan wij garant voor onze expertise en blijven bedrijven jarenlang vertrouwen in ons houden.

Persoonlijk

Wij hebben een heel persoonlijke aanpak. Dat moet ook wel omdat onze diensten volledig op maat zijn. De relatie met de opdrachtgever staat centraal, zodat onze expertise ook echt van meerwaarde is.