Naar hoofdinhoud

Organisatie

Wat wij kunnen betekenen voor jullie bedrijf

De maatschappij ontwikkelt zich snel en bedrijven moeten zich daarop aanpassen. Ook medewerkers moeten met die ontwikkeling mee kunnen en willen gaan. Maar hoe ga je dat allemaal organiseren, wat doet dat met de kosten en hoe kunnen de kosten beheerst worden. Lopen de zaken wel helemaal naar wens en welke keuzes moeten daarin gemaakt worden. Bij al deze vragen kunnen wij helpen.

Klankbord

In ieder bedrijf zijn er mensen die graag meedenken, maar de uiteindelijke verantwoordelijkheid en keuzes liggen bij de CEO of algemeen directeur. En dat is soms lastig en eenzaam. Het is dan fijn om tegen iemand aan te kunnen praten, die de juiste vragen stelt, die let op de hoofdlijnen en zich niet laat afleiden door de dagelijkse gang van zaken. Iemand die steun geeft waardoor er meer rust komt dat keuzes goed zijn.

Maak gebruik van onze kennis van ondernemingen in vele branches. Praten over de inhoud van de koers, de alternatieven, de uiteindelijke keuzes en het goede gevoel dat daar bij hoort. Gewoon een klankbord, een klankbord met vele jaren ervaring in ondernemen.

Kosteninzicht

Hoe komen we dit jaar uit? Wat is wel en niet mogelijk? Moet er bijgestuurd worden? Om deze vragen te beantwoorden is snel inzicht nodig, alleen dan kan er gestuurd worden. Cijfers moet inzicht geven, moeten vertellen wat nodig is om te kunnen sturen. Zeker in deze veranderende maatschappij waar klanten snel duidelijkheid willen.

Samen kijken we naar welke periodieke cijfers in beeld gebracht moet worden en maken daarvoor een monitor, zodat in één oogopslag dit  gezien kan worden.

Ik help je graag verder
 • Hanneke van Dijk

  jurist en bedrijfskundige
  0645624001

  Hanneke van Dijk

  Is als bedrijfskundige zeer ervaren in het uitvoeren van projecten. Zij richt zich op het begeleiden van werkgevers bij het implementeren van noodzakelijke aanpassingen in de organisatie en bedrijfsvoering en bij het opzetten en toepassen van een modern integraal personeelsbeleid.

Projectmanagement

Er moet op korte termijn het nodige worden gewijzigd of aangepakt in de organisatie of bedrijfsvoering. De mensen zitten al vol met werk of ze hebben niet de goede kennis of ervaring om dat op te pakken. Dan is er behoefte aan een paar extra handen die dat voor je gaan doen! Wij hebben dat al in vele gevallen gedaan. Door ons in te zetten kan je gebruik maken van de oplossingen van andere ondernemers, zonder dat je daarvoor door hen in de keuken moet laten kijken. Damen stellen we vast wat je wil realiseren tegen zo laag mogelijke kosten en wij vormen de handen aan de ploeg. Je blijft permanent op de hoogte van wat we doen en binnen welke termijn. Daardoor blijf je aan het roer. Wij handelen in jouw naam.

Veel werkgevers hebben vragen als het gaat om management

Moet ik meer investeren zodat ik meer omzet ga maken en kan ik grotere vraag wel aan? “Ik zou willen dat er iemand eens even meekeek of ik wel op de goede manier met de goede dingen bezig ben; even een extra paar ogen!”

 • Wij hebben al in vele andere keukens mogen kijken en daar andere oplossingen voorgesteld en ingevoerd. Je  kunt daarvan profiteren. Wij adviseren graag!

 • Meer van het zelfde is meestal niet de oplossing en betekent vaak ook meer van de zelfde problemen. Beter is om anders te kijken en te organiseren!

 • Als die nieuwe relatiebeheerder nieuwe klanten kan binnen brengen en houden is dat een goed idee

 • Kosten zijn een noodzakelijk kwaad om de omzet te realiseren. Kostenbesparing is geen doel op zich. Omzetverhoging is dat wel.

 • Een frisse blik van buiten kan helpen om het zelf beter te gaan zien!

 • Laat eens iemand even meekijken. of je wel op de goede manier met de goede dingen bezig bent; even een extra paar ogen!

Ik help je graag verder
 • Herman Herberts

  Organisatieadviseur
  0654305750

  Herman Herberts

  Is een ervaren procesmanager, sterk in het implementeren en verankeren van procedures en werkprocessen met voortdurend oog voor het bedrijfseconomisch rendement

Coaching

Het kan soms eenzaam zijn in een functie waar de uiteindelijke beslissing wordt genomen. Ook al zijn er genoeg collega’s om veel mee te delen, de eigen afwegingen kunnen soms zwaar zijn. Het is dan fijn om tegen iemand aan te praten over de dilemma’s die tegen zijn gekomen of er nog aan staan te komen. Gewoon even weten dat het goed is, of bevestigd krijgen dat het anders moet. Dingen die je niet met je medewerkers wil delen maar wel over wil praten. In dat geval is coaching van een ervaren ondernemer met veel kennis van mens en bedrijfsprocessen te overwegen.