Organisatie

Als u collega’s spreekt lijkt het erop, dat het bij hen allemaal uitstekend verloopt. Bent u dan de enige waar het in de organisatie af en toe wat wringt of erger? Nee hoor, integendeel! Elke organisatie heeft bij tijd en wijle last van groeistuipen en krimpkrampen. Elke organisatie kent mensen die wel willen, maar niet helemaal kunnen. En elke organisatie kent eens in de zoveel tijd een situatie dat het wat anders zou moeten maar niet meteen duidelijk is hoe. En dan gaat het over kosten en kostenbeheersing, over de manier waarop de zaken verlopen of over de keuzes die gemaakt moeten worden.

 

Hanneke van Dijk en Herman Herberts

Hanneke is als juriste gespecialiseerd in arbeidsrecht en uitstekend thuis in arbeids-voorwaardenbeleid. Zij richt zich op het begeleiden van werkgevers bij het opzetten en toepassen van een modern integraal personeelsbeleid.
Herman is een echte procesmanager, sterk in het implementeren en verankeren van procedures en werkprocessen met voortdurend oog voor het bedrijfseconomische rendement. Herman is lid van de orde van organisatieadviseurs.

profiel